Aktuellt

2021

- Aktuellt -


Här finner ni mina planerade offentliga spelningar och konserter. Bröllop, Begravningar och privata tillställningar lägger jag inte ut. Följ mig gärna på min Facebooksida Emelie Sundborn Sångerska för att vara uppdaterad på nyheter.

Sidan uppdaterad 12 jan 2022

Vinter & Vår2021

Inställd! ti 18 jan Lunchkonsert 12.00 Släps kyrka

Emelie Sundborn och Rikard Flink sjunger tillsammans med Lars Nordung och Maria Blåberg. 

ti 26 april kl 12.00 Annedalskyrkan

Filmmusik Andra Sommaren. Emelie Sundborn, Rikard Flink och Anders Kwarnmark. Efter ett bejublat framträdande och stående ovationer hösten 2021 så återkommer vi till Annedalskyrkan med ett nytt filmmusikprogram. Vi bjuder återigen på sång och musik från oförglömliga scener på den vita duken förevigade av de främsta kompositörerna. Smäktande klassiska duetter blandas med humor och glädje från ett helt sekel av filmer. 

Tidigare Framträdanden Som sänts via Facebook

28 april 2020 Vårsånger och Duetter i Släps kyrka

Led hans väg från Vallda kyrka 26 september 2021


Julkonsert från Lindberga Kyrka 27 dec 2020

Efter vår uppskattade sommarkonsert i Valinge kyrka 2020så fick Rikard, Maria och jag komma tillbaka till Lindberga och göra ett julprogram. Traditionella julsånger blandas med nyare versioner. 

Midsommarprogram i SVT

På midsommarafton 2020 medverkade jag i SVTs midsommarkonsert från Mollösund. Somrig musik spelades in under en heldag med den Bohusländska vackra skärgården som fond. Musiker var gruppen Jaerv och jag fick sjunga duett med Timo Räisänen. Programmet sågs av en miljon tittare men finns dessvärre inte längre tillgängligt på SVTPlay.

Hursomhelst var det ett minne för livet för mig. :-)

© Copyright Emelie Sundborn