Aktuellt  2020

- Aktuellt -


Pga situationen med Corona är alla publika framträdanden inställda. Jag sjunger för närvarande uteslutande på begravningar och internetsända gudstjänster eller andakter.

Här finner ni i normala fall mina planerade spelningar och konserter.  För att hålla dig uppdaterad på ev ändringar, följ mig gärna på min Facebooksida Emelie Sundborn Sångerska.  

Sidan uppdaterad 28 mars 2021

Framträdanden via Facebook

 Under första delen av 2021 har jag sjungit vid några gudstjänster och andakter som sänts via Facebook. Tyvärr ligger inte alla kvar så länge, men här är iallafall en från 14 mars i Kullavikskyrkan.

Här sjunger jag "Som en hjort", "Panis Angelicus", "Så tag nu mina händer" och "A Gaelic blessing". Sista är en vacker duett.


Julkonsert från Lindberga Kyrka 27 dec 2020

Efter vår uppskattade sommarkonsert i Valinge kyrka så fick Rikard, Maria och jag komma tillbaka till Lindberga och göra ett julprogram. Traditionella julsånger blandas med nyare versioner. 

Midsommarprogram i SVT

På midsommarafton 2020 medverkade jag i SVTs midsommarkonsert från Mollösund. Somrig musik spelades in under en heldag med den Bohusländska vackra skärgården som fond. Programmet sågs av en miljon tittare men finns dessvärre inte längre tillgängligt.

Hursomhelst var det ett minne för livet för mig. :-)

© Copyright Emelie Sundborn