Sång  på Bröllop

"Emelie har en fantastiskt klar röst som genomsyras av härlig inlevelse"

Min erfarenhet är att sång och musik bidrar till att göra bröllopet extra personligt och minnesvärt. Jag är väldigt mån om att leverera både känsla och kvalitet, och anpassar mig efter era önskemål om sånger och upplägg. Jag har sjungit på många olika vigslar; från Frösö kyrka i Östersund i norr till Lunds Domkyrka i södra Sverige och det har blivit ca 70 st genom åren (t o m januari 2020 ).

Oftast har jag med mig en egen pianist eller gitarrist då jag sjunger på bröllop. Då är vi extra samspelta och samövade och det speglas i vårt framförande. Men jag kan även ackompanjeras av organisten som tjänstgör  i kyrkan, det är  ni som brudpar bestämmer hur ni vill ha det. Jag sjunger även duetter och stämsång och tar med mig lämpliga sångare för det.

Ni kan även anlita mig för mingelmusik på bröllop  i olika konstellationer.

-  One and Only av Adele -

Marstrands kyrka augusti 2019. Vid flygeln Thomas Jansson.

Emelie sjöng på vårt bröllop och det var helt fantastiskt! Hon har en otrolig röst och inget öga förblev torrt, till och med prästen blev känslosam. Hon uppträdde med "Av längtan till dig" och "Valborg". Våra barn döptes samtidigt och hon sjöng därför också "Sång till friheten" . Vill verkligen rekommendera henne. Värt varenda krona!

Isabell  - juli 2019 Lundby gamla kyrka

Tack för en av de absolut mest känslosamma ögonblicken på vår dag. Du skapade MAGI och sa på något sätt allt som behövde sägas.

- Lotten - augusti 2019 Marstrands kyrka

Nedan finner ni förslag på sånger och här på hemsidan kan ni se Videoklipp och lyssna på mina inspelningar på Spotify.  Jag övar gärna in nya bröllopssånger, och rådgör gärna med er kring vad ni har för önskemål. Jag är mån om att ni får det så som ni vill ha det. 

Följ mig gärna på Facebook för att bli uppdaterad på nyheter.

Scrolla nedåt för att se priser och ta kontakt med mig.

- Förslag på Bröllopssånger- 

Klicka på de röda länkarna nedan för att lyssna på mina inspelningar.

All you need is love – All of me (John Legend) – Annies song – Av längtan till dig – Det finns inget finare än kärleken – Du är allt – Effortless –  Everlasting love – Evighet – Fly me to the moon – Falling (Twin Peaks) – Fly me to the moon – Free fall (Illenium) – From this moment on – För kärlekens skull – Halo – Have I told you lately – I denna ljuva sommartid –  Indestructible – Jag ger dig min morgon – Jag utan dig – Kärleken förde oss samman – Kärleksvisan – Med dig vid min sida – Med ögon känsliga för grönt – Miracle of love – Nocturne – Nu är det gott att leva – När vi rör varann – One and Only (Adele) – Right here waiting – Se på mig – Somebody – Sång till friheten–  Så skimrande var aldrig havet – The power of love – Utan dina andetag – Uti vår hage – Valborg – Vilken underbar värld (What a wonderful world)  – Your song – You're the inspiration – Älska mig – Äntligen på väg – Öppna din dörr

-  Mingelmusik Sundborns Kapell -

Jag uppträder även med mingelmusik med Sundborns Kapell. Med mig har jag de eminenta musikerna Nils Henriksson (piano) och Jonas Nilsson (kontrabas). 

Vi spelar våra egna tolkningar av gamla låtar med inspiration från 60-talet. Vi blandar humor med känslor som berör - energi och allvar i en skön mix. Vi passar både som underhållning till kaffet eller mingelmusik på fest och firande. 

Vi får ofta höra att vi överraskar och ger energi  med vår musik och pratet mellan låtarna. :-)

-  Priser -

Jag sjunger mestadels i Göteborgsområdet men är bosatt i Fiskebäckskil på sommaren, vilket gör att jag ofta sjunger däromkring under semesterveckorna.

Sång på vigsel med upp till en timmes körning från Göteborg / Kullavik eller Fiskebäckskil: 3000 kr. 6000 kr inkl pianist eller gitarrist om det önskas. För bröllop längre bort avtalas prisefter tillfälle.

För både sång på vigsel samt mingelmusik till fördrink 1-1,5h. Sång med piano eller gitarr. ca 8 - 10 000 kr inklusive utrustning. Pris beror på vilken/vilka musiker jag kan få med mig och vilken utrustning som krävs.

Kontakta mig gärna för exakta priser och för spelning med Sundborns Kapell.

Kontakta mig gärna på telefon/sms på 0709-380038 eller via formuläret nedan så hör jag av mig så fort jag kan

Söker ni en bröllopskoordinator? Jag samarbetar med Louise Wemme: www.thedaybylouise.se

© Copyright Emelie Sundborn

Kontakt: emelie.sundborn@gmail.com  /  0709-38 00 38