Sång på Bröllop

"Emelie har en fantastiskt klar röst som genomsyras av härlig inlevelse"

Det är få tillfällen i mitt liv som jag är så närvarande som när jag sjunger. Varje tillfälle är unikt och jag är mån om att alltid sjunga med värme, känsla och kvalitet. Hittills har jag anlitats som sångerska på 76 bröllop genom åren och det har gett mig stor trygghet i bröllopssammanhang.

På Bröllop har jag oftast med mig en egen pianist eller gitarrist. Vi är extra samspelta och det speglas i vårt framförande. Men jag kan även ackompanjeras av organist eller kantor som tjänstgör  i kyrkan, det är  ni som brudpar som bestämmer hur ni vill ha det.

Jag anpassar mig efter era önskemål om sånger och upplägg och hjälper gärna till med att bolla val av sånger så att det passar för just er. Scrolla nedåt för att se min repertoar där ni också kan få idéer.

Ni kan även anlita mig för mingelmusik på er bröllopsfest, jag sjunger t ex med mitt band Sundborns Kapell som består av mig, pianist och basist.

Följ mig gärna på Facebook för att bli uppdaterad på nyheter och se bilder och klipp från olika platser och konserter.

-  SVT 2020-

2020 medverkade jag i SVTs Midsommarprogram från Mollösund där ni kunde se mig inleda programmet med sången För kärlekens skull. Jag sjöng även Come give me Love med Timo Räisänen. Ett underbart minne för livet och sändningen sågs av en miljon tittare!

@svt #warnerbrossverige

"Tack för en av de absolut mest känslosamma ögonblicken på vår dag. Du skapade MAGI och sa på något sätt allt som behövde sägas."

- Lotten,  Marstrands kyrka

"Emelie har en fantastisk röst som inte lämnar någon oberörd. Till vårt bröllop fick vi proffsig hjälp att välja både musik och sång som skapade den stämningen vi ville ha. Emelies engagemang och lyhördhet gör varje framträdande unikt och personligt."

- Pernilla, Styrsö kyrka

Nedan finner ni förslag på sånger och här på hemsidan kan ni se Videoklipp och lyssna på mina inspelningar på Spotify.  Jag övar gärna in nya bröllopssånger, och är mån om att ni får det så som ni vill ha det. 

Scrolla nedåt för att se priser och ta kontakt .

 Några av de Bröllopssånger 

som jag sjungit hittills...


Klicka på de röda länkarna nedan för att lyssna och sepå inspelningar .

All you need is love – All of me (John Legend) – Annies song – A thousand years – Av längtan till dig – Det finns inget finare än kärleken – Du är allt – Du måste finnas – Effortless –  Everlasting love – Evighet – Falling (Twin Peaks) – Fly me to the moon – Free fall (Illenium) – From this moment on – För kärlekens skullHalo – Have I told you lately – I denna ljuva sommartid –  Indestructible – Jag ger dig min morgon – Jag utan dig – Kärleken förde oss samman – Kärleksvisan – L-O-V-E – Marry you – Med dig vid min sida – Med ögon känsliga för grönt – Miracle of love – Nocturne – Nu är det gott att leva – När vi rör varann – One and Only (Adele) – Right here waiting – Se på mig – Somebody –  Så skimrande var aldrig havet – The power of love – Utan dina andetag – Uti vår hage – Valborg – Vilken underbar värld (What a wonderful world)  – Your song – You're the inspiration – Älska mig – Äntligen på väg – Öppna din dörr

Duetter: A whole new world – Come what may – Shallow (Sv:Allt känns så äkta nu) – Skönheten och odjuret – You raise me up

 Mingelmusik 

Jag uppträder även med mingelmusik med Sundborns Kapell. Med mig har jag musikerna Karl-Magnús Andersson piano och Jonas Nilsson kontrabas. Läs mer om oss här: Sundborns Kapell

Vi spelar våra egna tolkningar av låtar med inspiration från 60-talet. Vi blandar humor med känslor som berör - energi och allvar i en skön mix. Vi gör trädgårdsspelningar och spelar gärna mingelmusik vid festliga tillfällen. 

Vi får ofta höra att vi överraskar och ger energi  med vår musik och snacket mellan låtarna. :-)

-  Prisidé -

Sång på vigsel av mig, Emelie, inkl ca en timmes körning från Kullavik 3000 kr. Behöver jag ta med musiker så kostar detta 2500-3000 kr extra per person. För bröllop längre bort än en timme från Göteborg  tillkommer reseersättning enligt överenskommelse.

Kontakta mig för upplägg och pris för Mingelmusik, det beror på sammanhang, resa och längd på uppträdande men som en tumregel tar vi vanligt musikerarvode, dvs  ca 3000 kr per person.

Funderar ni på att anlita mig till ert bröllop? Ring, sms eller maila mig gärna.
0709-380038 

© Copyright Emelie Sundborn

Kontakt: emelie.sundborn@gmail.com  /  0709-38 00 38