Sång  på Bröllop

"Emelie har en fantastiskt klar röst som genomsyras av härlig inlevelse"

Min erfarenhet är att sång och musik bidrar till att göra bröllopet extra personligt och minnesvärt. Jag är väldigt mån om att leverera både känsla och kvalitet, och anpassar mig efter era önskemål om sånger och upplägg. Jag har sjungit på många olika vigslar; från Frösö kyrka i Östersund i norr till Lunds Domkyrka i södra Sverige och det har blivit ca 70 st genom åren (t o m januari 2020 ).

Oftast har jag med mig en egen pianist då jag sjunger på bröllop. Då är vi extra samspelta och samövade och det speglas i vårt framförande. Men jag ackompanjeras även av organist eller kantor som tjänstgör  i kyrkan, det är  ni som brudpar bestämmer hur ni vill ha det. Jag sjunger även duetter och stämsång och tar med mig lämpliga sångare för det vid behov.

Ni kan även anlita mig för mingelmusik på bröllop.

Följ mig gärna på Facebook för att bli uppdaterad på nyheter.

-  Håll mitt hjärta -

Inspelad i Släps kyrka maj 2018. Vid Flygeln Thomas Jansson.

Emelie sjöng på vårt bröllop och det var helt fantastiskt! Hon har en otrolig röst och inget öga förblev torrt, till och med prästen blev känslosam. Hon uppträdde med "Av längtan till dig" och "Valborg". Våra barn döptes samtidigt och hon sjöng därför också "Sång till friheten" . Vill verkligen rekommendera henne. Värt varenda krona!

Isabell  - juli 2019 Lundby gamla kyrka

Tack för en av de absolut mest känslosamma ögonblicken på vår dag. Du skapade MAGI och sa på något sätt allt som behövde sägas.

- Lotten - augusti 2019 Marstrands kyrka

Nedan finner ni förslag på sånger och här på hemsidan kan ni se Videoklipp och lyssna på mina inspelningar på Spotify.  Jag övar gärna in nya bröllopssånger, och rådgör gärna med er kring vad ni har för önskemål. Jag är mån om att ni får det så som ni vill ha det. 

Scrolla nedåt för att se priser och ta kontakt med mig.

- Förslag på Bröllopssånger- 

Klicka på de röda länkarna nedan för att lyssna på mina inspelningar.

All you need is love – All of me (John Legend) – Annies song – Av längtan till dig – Det finns inget finare än kärleken – Du är allt – Effortless –  Everlasting love – Evighet – Fly me to the moon – Falling (Twin Peaks) – Fly me to the moon – Free fall (Illenium) – From this moment on – För kärlekens skull – Halo – Have I told you lately – I denna ljuva sommartid –  Indestructible – Jag ger dig min morgon – Jag utan dig – Kärleken förde oss samman – Kärleksvisan – Med dig vid min sida – Med ögon känsliga för grönt – Miracle of love – Nocturne – Nu är det gott att leva – När vi rör varann – One and Only (Adele) – Right here waiting – Se på mig – Somebody – Sång till friheten–  Så skimrande var aldrig havet – The power of love – Utan dina andetag – Uti vår hage – Valborg – Vilken underbar värld (What a wonderful world)  – Your song – You're the inspiration – Älska mig – Äntligen på väg – Öppna din dörr

-  Mingelmusik Sundborns Kapell -

Jag uppträder även med mingelmusik med Sundborns Kapell. Med mig har jagmusikerna Nils Henriksson (piano) och Jonas Nilsson (kontrabas). 

Vi spelar våra egna tolkningar av gamla låtar med inspiration från 60-talet. Vi blandar humor med känslor som berör - energi och allvar i en skön mix. Vi passar både som underhållning till kaffet eller mingelmusik på fest och firande. 

Vi får ofta höra att vi överraskar och ger energi  med vår musik och pratet mellan låtarna. :-)

-  Prisidé -

Sång på vigsel med upp till en timmes körning från Göteborg / Kullavik / Fiskebäckskil: 3000 kr. För bröllop längre bort avtalas pris efter tillfälle.

Kontakta mig gärna för att diskutera pris för mingelmusik eller spelning med Sundborns Kapell.

Kontakta mig gärna på telefon/sms på 0709-380038 eller via formuläret nedan så hör jag av mig så fort jag kan

Inspelad i Släp maj2018. Vid flygeln Thomas Jansson.

Söker ni en bröllopskoordinator? Jag samarbetar med Louise Wemme: www.thedaybylouise.se

© Copyright Emelie Sundborn

Kontakt: emelie.sundborn@gmail.com  /  0709-38 00 38