Referenser

Här finner ni referenser från uppträdanden i olika sammanhang.

Tack för en av de absolut mest känslosamma ögonblicken på vår dag. Du skapade MAGI och sa på något sätt allt som behövde sägas.

- Lotten 

Stort tack för att du ville sjunga på min mammas begravning, du sjunger helt fantastiskt! Minnesstunden blev jättefin och alla som var där var helt hänförda över din sång!

Du gjorde verkligen denna dag ljus ❤

- Anna

Emelie har en fantastisk röst som inte lämnar någon oberörd. Till vårt bröllop fick vi proffsig hjälp att välja både musik och sång som skapade den stämningen vi ville ha. Emelies engagemang och lyhördhet gör varje framträdande unikt och personligt.

- Pernilla

Jag känner mig helt trygg när Emelie sjunger och jag gråter alltid för att hon sjunger så vackert. Emelie är väldigt professionell och får alltid mycket beröm av våra gäster, hon är i klass med Helen Sjöholm  ❤. Vi har anlitat Emelie både på vårt bröllop och på begravningar.

- Jannike

Emelie, din sång var magisk och bröllopet som en vemodig och romantisk saga... precis som jag önskade. Många gäster var tagna av din sång, så också jag.   

- Ellen 

En väldigt njutningsfull musikunderhållning. Finstämt och inlevelsefullt i de långsamma numren, fartigt och rivigt när de släppte loss. Ett riktigt showpar som jag vill se mer av!

- Mats

Tack Emelie, tack vare din fantastiska sång och personlighet gjorde du min pappas begravning till ett ljust och fint minne, ingen kunde gjort det bättre. Tack även till Anders för hans fina pianospel och fantastiska service och fixande

/Emma 

Alltid lika härligt att höra Emelie, när man skall kompa henne kommer man nästan av sig för man sitter o njuter...

- Annika


Emelies styrka är hennes säkerhet och proffsighet. Man kan lita på att hon alltid gör ett exceptionellt framträdande...

- Malin

Idag gråter jag till/njuter jag av ”Ljuset” om och om igen! Varmt och innerligt tack för all vacker sång och musik igår. Helt underbart!

- Bodil

När Ulf föreslog dig som solist visste jag att detta skulle bli väldigt bra, men det blev mycket bättre än någon trott.

Den inramning som din sång gjorde, var att en tung dag blev till ett glatt och ljust minne för oss alla.

- Kenneth

© Copyright Emelie Sundborn

Kontakt: emelie.sundborn@gmail.com  / 0709-38 00 38